Πεθανε Η Φιλιω Πυργακη - TITANE - WRITTEN AND DIRECTED BY JULIA DUCOURNAU / Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με ανάρτηση στο facebook.

Πεθανε Η Φιλιω Πυργακη - TITANE - WRITTEN AND DIRECTED BY JULIA DUCOURNAU / Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με ανάρτηση στο facebook.. Πριν από δύο μήνες, τον περασμένο μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει τον σύζυγό της. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από αυτή την αρρώστια. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την.

Βαρύ πένθος στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. Πριν από δύο μήνες, τον περασμένο μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει τον σύζυγό της. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. 'έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης φιλιώ πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΠΥΡΓΑΚΗ-ΚΑΨΑΛΗΣ-ΓΡΙΒΑ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ 27-2-2017 | Ελληνική ...
ΠΥΡΓΑΚΗ-ΚΑΨΑΛΗΣ-ΓΡΙΒΑ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ 27-2-2017 | Ελληνική ... from moviez.space
«αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν. Τον περασμένο μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Θρήνος στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με ανάρτηση στο facebook.

«έφυγε» από τη ζωή η φιλιώ πυργάκη , η τραγουδίστρια θρύλος των ελληνικών πανηγυριών, στα 81 της χρόνια. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και άρχισε να τραγουδά σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953. Η φιλιώ πυργάκη γρήγορα αναγνωρίστηκε στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και σπουδαίους μουσικούς. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το νεοδημοτικό τραγούδι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από αυτή την αρρώστια. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά, με ανάρτησή της στο facebook. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με ανάρτηση στο facebook. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Εσείς μου δίνετε δύναμη για να στέκομαι. Τον περασμένο μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την.

Έφυγε απο την ζωή η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Έφυγε απο την ζωή η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from aigaionews.gr
Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της. Τον περασμένο μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. «έφυγε» από τη ζωή η φιλιώ πυργάκη , η τραγουδίστρια θρύλος των ελληνικών πανηγυριών, στα 81 της χρόνια. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη ανέβηκε στη σκηνή με τα μάτια βουρκωμένα παρουσία 2.000 θεατών, οι οποίοι όλο το βράδυ δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν και να την αποθεώνουν. 'έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης φιλιώ πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών.

Η φιλιώ πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην παναγία ότι θα τα καταφέρει. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το νεοδημοτικό τραγούδι. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια στην ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ υπολογίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 200 διαφορετικούς δίσκους όλων των μορφών. Ο πρώτος της δίσκος βγήκε το 1967 και. Η φιλιώ πυργάκη ανέβηκε στη σκηνή με τα μάτια βουρκωμένα παρουσία 2.000 θεατών, οι οποίοι όλο το βράδυ δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν και να την αποθεώνουν. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και άρχισε να τραγουδά σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών.

Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Εσείς μου δίνετε δύναμη για να στέκομαι. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σπουδαία τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Μη σκοτεινιαζεισ ουρανε φυλιω πυργακη.

Έφυγε από τη ζωή η Φιλιώ Πυργάκη - HerNews.gr
Έφυγε από τη ζωή η Φιλιώ Πυργάκη - HerNews.gr from hernews.gr
Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά, με ανάρτησή της στο facebook. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Η φιλιώ πυργάκη έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook, η πολυαγαπημένη της μητέρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας την. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Τότε η φιλιώ πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Η φιλιώ πυργάκη έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953. Θρήνος στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής. Μη σκοτεινιαζεισ ουρανε φυλιω πυργακη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η οδύσσεια μιας τραγουδίστριας των πανηγυριών. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Τότε η φιλιώ πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Βαρύ πένθος στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο πρώτος της δίσκος βγήκε το 1967 και. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.